Cotlet cu rozmarin

de luminita20_2006 in Porc, 17 Mai 2009 | 6852 vizualizari

 

E o reteta plina de aroma

 

INGREDIENTE

  • 4 cotelete porc
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • rozmarin
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu rozmarin:

Cotletele se bat ca sa se fragezeasca, cartofii si rosiile se taie feliute rotunde. Intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu se aseaza coletul se presoara sare si piper si un pic de ulei de masline si rozmarin apoi se pun feliute de usturoi, se aseaza carofii si se repeta cu sare si piper si apoi rosiile si rozmarin. Se da la cuptor 50 min foc mare si apoi mediu.

Vinul rosu este cel mai potrivit la acest fel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet si muschiulet de porc umplut